VIJESTI | SMART-ova grupa za izradu rješenja prema potrebama


SMART-ova grupa za izradu rješenja prema potrebama

Ponekad su jedina odgovarajuća rješenja ona prilagođena

Poslovni ljudi, istraživači, instruktori, dizajneri i ostali sve više zahtijevaju širok raspon odgovarajućih interaktivnih alata prilagođenih njihovim specifičnim potrebama. SMART-ova grupa za prilagođena rješenja stvara pouzdane, jednostavne za korištenje, prilagođeno projektovane proizvode za ispunjenje tih potreba.

Ukoliko vam je potrebna varijacija nekog od SMART-ovih standardnih proizvoda ili imate nove ideje za interaktivni displej, grupa za prilagođavanje rješenja je tu da pomogne. Članovi ovog tima su, na primjer, razvili displeje osjetljive na dodir velike površine sa projekcijom na prednjem i stražnjem dijelu, kao i inovativna rješenja sa tablama osjetljivim na dodir, namijenjenih za nekoliko univerzitetskih istraživačkih odjela, svaki sa specifičnim izmjenama prema potrebi klijenata. Naš tim takođe može da obezbjedi jedinstvene instalacione opcije.

Radeći u bliskoj saradnji s vama i vašem timom, grupa zadužena za prilagođena rješenja uzima vašu ideju od početnog koncepta proizvoda do konačnog dizajna i proizvodnje. Tokom ovog procesa, i vi ćete imati koristi iz iskustva i stručnosti SMART-ovog poznatog tima za istraživanje i razvoj.

SMART Technologies unosi više od 20 godina stručnosti u inženjeringu, dizajnu i tehnologijama u svaki projekt. Od certifikata ISO 9001:2001 do naših nagrađenih proizvoda, zalažemo se za kvalitet na svim nivoima organizacije i ostajemo posvećeni ulaganju u nove ideje. Ako vaša ideja zahtijeva znanje o razvoju proizvoda, iskustvo i rukovođenje, obratite se SMART-ovoj grupi za prilagođavanje rješenja za početne konsultacije.

Mogućnosti prilagođavanja rješenja

Displeji osjetljivi na dodir za velike površine

Veliki displeji kreiraju krupne efekte. Bilo da se vaša korporativna sala za sastanke koristi za predstavljanje interaktivnih prezentacija ili da vaš tim koristi visokokvalitetno mapiranje da bi ispitali valjanost scenarija reagovanja u kriznim situacijama, SMART-ove interaktivne i notacione sposobnosti na velikim površinama pružaju fleksibilnost za interakciju s informacijama pod vašem uslovima.

SMART-ova grupa za prilagođavanje rješenja radi s vama na projektovanju i izgradnji sistema na dodir koji grade jedan ili više povezanih ravnih panel displeja. Ova grupa može konfigurisati sistem kao montiran na zid, ugrađen u zid ili tako da projicira sliku na prednju stranu displeja. Izbor je na Vama.

SMART Wall (zid)

Ukoliko tragate za funkcionalnošću SMART Board™ interaktivne table na površinama koje se mjere do 130 inča (330 cm) po dijagonali, onda je SMART Wall idealno rješenje za vas.

Razvijen od strane SMART-ove grupe za prilagođavanje rješenja, SMART Wall je okvir opremljen DViT® tehnologijom koji se spaja na računar i projektor. Kada ga stavimo na bilo koju ravnu okomitu površinu, SMART Wall to područje pretvara u interaktivni zid osjetljiv na dodir. Tehnologija bazirana na okruženju prilagođenom prstu omogućava korisnicima da dođu i dodirnu SMART Wall da bi mogli kontrolisati bilo koju računarsku aplikaciju. Pošto je prenosiv, SMART Wall se može brzo rastaviti i prevoziti za korištenje na više lokacija.

Stolovi osjetljivi na dodir

Savršen sistem za grupni rad, SMART-ovi prilagodljivo dizajnirani stolovi osjetljivi na dodir omogućavaju malim timovima interakciju i pisanje preko digitalnih materijala, kao što su inženjerski dijagrami, karte visoke rezolucije ili rute hitne evakuacije. Pisanje po prikazanim materijalima je lako kao i pisanje na tabli, a vaš obilježeni rad možete sačuvati na način na koji spremate bilo koju datoteku na vašem računaru.

SMART-ova grupa za prilagođavanje rješenja takođe vam može pomoći da svoj softver prilagodite okruženju ovog proizvoda, tako da članovi tima mogu pristupati informacijama i dodavati komentare iz bilo kojeg položaja u okolini stola. Sistem može biti prilagođen za stražnju projekciju ili površinu flat-panel zaslona.

Okviri prilagođene veličine za ravne panel displeje

Dodaju mogućnosti osjetljivosti na dodir vašem ravnom panel displeju. SMART-ovi interaktivni okviri pretvaraju ravne panel displeje u interaktivnu tablu ili interaktivne prikazivače digitalne grafike. Kako raspon veličine displeja i dalje raste, tako se povećava i potražnja za ovim okvirima prilagodljive veličine. SMART-ova grupa za prilagođavanje rješenja upravo vam pruža odgovarajuće veličine okvira.