VIJESTI | Dokazan put do uspjeha


Dokazan put do uspjeha

Krenite dokazanim putem do uspjeha

Tehnološki proizvodi imaju moć preobražavanja učenja i podučavanja u bilo kakvoj učionici. Međutim, za shvatanje i realizaciju svih potencijala tehnologije u učionicama potrebno je više od samih hardvera i softvera.

Kada se pripremate za provođenje tehnologije i inovacija u nastavi zapravo krećete na putovanje na kojem ćete usput pronaći nevjerovatne nagrade - nagrade koje mijenjaju živote, kako nastavnika, tako i učenika.

Kao bilo koji novi poduhvat, tehnološka provedba u učionici zahtijeva planiranje i istraživanje. Vi ste bez sumnje pregledali desetine brošura, web stranica i lifleta i preplavljeni ste informacijama, poređenjima, obećanjima i parolama - koji je najbolji put do uspjeha?

Tražite već upoznat i prevaljen put

Zbog toga što svoje ciljeve fokusirate ka povećanju postignuća učenika, trebate proizvode koje će nastavnici koristiti i cijeniti. Trebate rješenja koja se i sama dokazuju u učionicama upravo sada, postižući trajne rezultate - od poboljšanja angažmana đaka u nastavi do promjene načina podučavanja nastavnika.

SMART rješenja uključuju integrisane, lake za korištenje proizvode koji se nadograđuju obukom i profesionalni razvojem, sadržajima za digitalni nastavu, velikom i rastućom zajednicom nastavnika i podrškom i uslugama koje su potrebni za uspješno provođenje tehnologije kako bi se postigli željeni rezultati.

Administratori u više od 175 zemalja su izabrali SMART kao dobavljača usluga tehnologija za učionice jer cijene naše stručnost i iskustvo. Nezavisno od toga da li su to male jurisdikcije u zemljama u razvoju ili dio školskog sistema u zemljama gdje je tehnologija dio svakodnevnog života, nastavnici razumiju pozitivan uticaj SMART rješenja. Danas, više od 30 miliona nastavnika i učenika u svijetu koristi SMART proizvode. Za ova gotovo dva desetljeća, nastavnici su izabrali SMART put - put koji vodi ka povećanom angažmanu učenika, poboljšanju ishoda učenja, bržem usvajanju i primjeni tehnologije u nastavi od strane nastavnika i ubrzanom povratu ulaganja. To je dokazan put do uspjeha.

Započnite putovanje danas na https://www.smarttech.com/.