VIJESTI | MediLink i 5D-CADD postigli dogovor o saradnji


MediLink i 5D-CADD postigli dogovor o saradnji

MediLink d.o.o. i 5D-CADD d.o.o. Sarajevo postigli su dogovor o partnerskoj saradnji na području Bosne i Hercegovine. Obje kompanije ovim dogovorom ojačavaju poslovne pozicije na tržištu Bosne i Hercegovine sa ciljem poboljšanja prodaje proizvoda i usluga, te ekonomičnijeg poslovanja u različitim segmentima svojih poslovnih aktivnosti.

MediLink d.o.o. je privatno preduzeće osnovano 2000. godine stranim ulaganjem. Naš tim sačinjavaju dokazani, perspektivni i stručni kadrovi, sa iskustvom u grafičkom dizajniranju, kreiranju i optimizaciji web stranica i internet oglašavanju, skupljanju i obradi podataka, te izradi marketinških strategija, promocija, brendiranju i oglašavanju. Od decembra 2009. godine sarađujemo sa kanadskom korporacijom Smart Technologies, vodećim svjetskim proizvođačem interaktivnih tabli i programskih rješenja vezanih za virtuelnu učionicu, te programskih rješenja za bolju interakciju i saradnju namjenjenih preduzećima i vojsci.

5D-CADD d.o.o. Sarajevo je kompanija osnovana 2007. godine u Sarajevu, kao dio regionalne grupacije koja primarno djeluje u Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Hrvartskoj i Srbiji, ali i zemljama regiona. Osnovu ponude čine proizvodi iz oblasti 3D tehnologija (3D printeri; 3D skeneri; softveri za 3D), zatim tehnologije za ispise malih i velikih formata, različiti stručni softveri, te usluge konsaltinga i trgovine u širem smislu. Između ostalog firma putem portala www.kupiprinter.ba nudi sve vrste ispisnih uređaja (printera), te potrošnih materijala za iste.